Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Статии

Статии

Допълнителни материали за сваляне

  • Търсене в статиите:
 
Люлякът е растение познато на всички - като кокичето, розата, маргаритата.Ароматът му е един от най-популярните цветови аромати, широко използван в парфюмерията.Обагреността е най сложният момент при описването на цветовете на това растение.
 
Фирма Сортови семена и растителна защита няма фирмен магазин жк. Красно село
 
Китайският гостенин не е претенциозен, желан е във всяка градина. На границата между пролетта и лятото великолепните божури украсяват градината.Заради прекрасната форма на цветовете , великолепните багри, приятния аромат и красивите листа тези цветя са едни от най-харесваните и по нищо не отстъпват на царицата роза.
 
Далиите, гергините вероятно идват от далечно Мексико.
 
Царевицата е важна продоволствена, фуражна и техническа култура. Отглежда се царевица главно за зърно, което се отличава с висока хранителна стойност и се използува за различни цели, но главно като храна на животните.
 
Изисквания на царевицата към климатичните условия Царевицата се развива добре на дренирани, плодородни почви с умерено високи летни температури, топли нощи и с достатъчно количество валежи, равномерно разпределени през времето на вегетацията и (месеците - април-септември).
 
Уважаеми Клиенти, Поради богатия и разнообразен асортимент на луковици за есенно засаждане Ви информираме, че може да направите предварителна поръчка направо от сайта на фирмата http://www.sortovisemena-bg.com
 
Древногръцката легенда свързва произхода на зюмбюла (Hyacinhus) с една затрогваща легенда за приятелството.
 
Най-подходящи са дълбоките и пропускливи почви, но трябва да се отбележи, че кореновата система на присадените рози има голяма приспособимост към различните типове почва.
 
Алиумите са род, който обхваща повече от 1200 вида, поне 30 от които се използват за храна, в това число лук и чесън Нас обаче ни засягат предимно декоративните видове, които са многогодишни луковични растения с цветове обикновено събрани в чадъровидни и топчести съцветия, състоящи се от множество отделни цветчета.
 
 
 
 1