Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Статии

Статии за НОВИ СТОКИ

Страници: 1
 
От 11.11.2019 г. стартира сезонната разпродажба на есенни луковици. Сред разнообразието от продукти ще намерите познати и екзотични сортове ЛАЛЕТА, МИНЗУХАРИ, НАРЦИСИ, ПОДАРЪЧНИ КОМПЛЕКТИ, РОЗИ и много други. Всяка направена поръчка е с ✂️-15% ОТСТЪПКА, А ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 30 лв. ще бъде изпращана с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт
 
Национална Служба за Растителна Защита (НСРЗ) и Асоциация Растителнозащитна Индустрия България (АРИБ) успешно продължават работата по съвместния проект за обучение на операторите да предотвратяват замърсявания на води с продукти за растителна защита от точкови източници - "TOPPS България"
 
Уважаеми Клиенти, поради богатия и разнообразен асортимент на луковици с пролетно засаждане Ви информираме, че може да направите предварителна поръчка направо от сайта на фирмата
 
като кликнете на бутона „Харесва ми“ ще следете всички новини и промоции. Ще научавате актуална информация за нови продукти, полезни съвети и схеми за растителна защита.
 
Изпращат се само потвърдени поръчки! При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!
 
 
Страници: 1
 
 1