Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Адиантум - Венерини коси Fragrans

Адиантум - Венерини коси Fragrans

 
Семейство папратови.Това е е една от най-красивите видове папрат с ажурни, светло-зелени, перести листа, разположени на тънки жилави стъбла.

Крехките вейчици не бива да попадат под преките слънчеви лъчи. Най-доброто място за адиантът не е на прозореца, и ако попадне там, то трябва да е на север, непосредствено около прозореца или зад тюлена завеса.  Дренажът в саксията трябва да бъде много добър.  Адиантът не понася прохладни помещения и течения.

Осветление: Лек полумрак, зиме и лете защита от пряка слънчева светлина. Ако адиантът  е поставен на  прекалено тъмно място неговите вейки стават изсветлели, губят хлорофил.

Поливане: Поливането трябва да се извършва периодично, но в никакъв случай да не се преполива. Самото поливане се извършва като се постави саксията в съд с вода- корените не трябва да изсъхват нокога. Водата за поливане трябва да бъде престояла, мека със стайна температура.

Подхранване: Адиантумът реагира много зле на високи дози торове, затова  подхранване се извършва само от май до септември, само веднъж на месец с комбиниран минерален тор

Растенията са засадени в саксии с диаметър 12 см.
Височина 25-30 см.
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1