Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Бегония Begonia Rex ( 9 cm )

Бегония Begonia Rex ( 9 cm )

 
Бегония рекс, известна още като царска бегония, е сред растенията, които нямат претенции за осветеността на стаята. Може да се определи като перфектното домашно растение, понеже е издържа на болести и насекоми. Тя понася всичко освен пълното изоставяне.

Важно е бегонията да получава правилното количество светлина, за да имат листата добра окраска. Тя не трябва да се поставя на директна слънчева светлина. Царската бегония не е подходяща за отглеждане във висящи кошници. Зимата трябва да я поставите в топло помещение и при поливане да внимавате да не мокрите листата.

Растенията достигат височина 30-40 см и се разпростират на ширина 40-50 см. Предпочитат добре осветени изложения, но не ги оставяйте на директно слънце. Листата лесно изгарят.

Предпочитат умерена температура на помещението около 20-25°С. 
Подхранвайте целогодишно със специализирани торове два пъти месечно.

Растенията са засадени в 9 см. 
Производител: Холандия

Изпратете ни снимки на вашата градина или балкон, споделете вашия опит в отглеждането - в лично съобщение или пишете на admin@sortovisemena-bg.com 
Благодаря Ви предварително за отделеното време! 

 
Продуктът не се предлага в момента.
 1