Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Биопон спрей за блясък на листата 250 мл.

Биопон спрей за блясък на листата 250 мл.

 
Продукт, предназначен за подобряване на външния вид на растенията. Дава блясък и предпазва от събиране на прах.

Предназначение:
Придава блясък на растенията, премахва петната и прахта от листата, успешно предпазва от събирането на прах.  Препоръчва се препаратът да се прилага при грижите за саксийните растения и за украсяване на букети и композиции от цветя. Продуктът дава на растенията естествен здравословен блясък, премахва петна от варовик, причинени от пръскане и предотвратява отлагането на прах, без да пречат на процеса на дишане.

ВНИМАНИЕ: Препаратът не бива да се използва за растения с деликатни или с мъхести листа, а също така за кактуси, сукуленти, папрати и растения в период на цъфтеж. Непосредствено преди и след прилагане на препарата да се избягват преките слънчеви лъчи върху растението.
 
Начин на употреба:
Преди употреба разклатете. Напръскайте външната повърхност на листата от разстояние около 35 см. За домашните растения да се прилага веднъж месечно.
Мерки за безопасност:

Да се съхранява далече от източници на запалване.  При използване да не се пуши, да не се вдишва аерозола, да се избягва контакт с очите и кожата, да се използва само на проветриви места.
Внимание: Опаковката е под налягане: да не се излага на слънчева светлина и температури над 50°C. Да не се пробива и да не се гори, дори и след употреба. Да се пази далече от достъп на деца.
 
За поръчка
  • 1 бр. - 5.6 лв
  • бр.
 1