Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Био капсули срещу болести

Био капсули срещу болести

 
Природен и органичен контрол на вредители 
*еко-логичен и безопасен*

Приложение: Pireco MPЛ може да се използва като индиректно отстраняване на гъбни болести като обикновена мана, листни петна, брашнеста мана, черни листни петна, ръжда и др. Подходящ за употреба рли всички видове растения вкл. и тези използвани за храна. Pireco MPЛ се прилага и като почвен подобрител, за подобряване на растежа, наред с индиректното опазване от гъбни болести.
Болестите по листата се потискат в местата на тяхното развитие. Растенията ще изработят защитна система чрез увеличаване на устойчивостта и така ще имат добър растеж и развитие.

Състав и действие: Pireco MPЛ е смес от специфично действащи растителни екстракти, които се приемат от корените на растението и се разпространяват в него. Така растенията се предпазват от развитието и разпространението на гъбни болести.
Pireco MPЛ е естествен продукт, съдържащ растителни екстракти без химични добавки. 

Употреба: Превантивното прилагане на продукта е препоръчително.
Повтаряйте третирането на всеки 4-6 седмици през вегетационния период. 
Прочетете инструкциите за приложение и дозиране на продукта 

Дозиране:
При градински растения - прави се малка дупка с дълбочина 10 см. и в нея се поставя капсулата. Напълнете дупката с вода и я затворете.
При саксии - направете дупка в почвата около 5 см. и поставете в нея капсулата. Напълнете дупката с вода и я затворете. Използва е една капсула на саксия с обел 5 литра.
При пръскане- разтворете 2 капсули в 0.5 л вода и пръскайте само с пулверизатор или пръскачка.

Производител:Pireco Productie B.V.Холандия
 
За поръчка
  • 1 бр. - 6.25 лв
  • бр.
 1