Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Био семена за кълнове броколи

Био семена за кълнове броколи

 
Кълновете от броколи  са добър източник на минерали като калий и сяра, фибри, витамин А и C. Според много изследвания в Западна Европа и САЩ, те са най-добрата защита срещу рака. Редовната консумация на тези кълнове, дори и в малки количества, е най-добрата профилактика и намалява до минимум риска от това заболяване. Богати са на живи ензими, които укрепват естествените защитни сили на организма, прочистват и възстановяват тъканите при възпалеение на дихателните пътища, заболявания на стомаха и червата, сърдечни заболявания,  проблеми с далака и черния дроб, укрепват съдовите стени, подпомагат лечението на аартеросклероза и затлъстяване. Вкусът им е по-скоро остър и леко лютив, затова е най-добре да се смесват с други кълнове.

Семената идват от биологичното земеделие. Те се произвеждат по естествени методи без използване на химикали и торове в съответствие със стандартите на ЕС. Природен продукт - не съдържа семена от ГМО. 
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1