Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Бригхамиа Хавайска палма Brighamia Hawaiian palm

Бригхамиа Хавайска палма Brighamia Hawaiian palm

 
Бригамията е сукулентно растение с листа на върха. Често се възприема като палма заради своя външен вид. Цветовете обикновено се появяват в светложълто, до 3 см в диаметър, с дължина на тръбичката от 8-10 см. Появяват се през есента и имат слаб аромат на ванилия.

В натуралната си среда могат да достигнат до 3-4 метра височина, но в саксия стигат до 1 метър.

Бригамията е топлолюбива, през лятото се нуждае от 25-27 градуса, а през зимата не по малко от 15 градуса. Не понася охлаждане на кореновата система. През лятото е най-добре да го поставите навън в градината или на балкона.

Нуждае се от светло и слънчево място, затова можете смело да го поставите на южен прозорец. През пролетта обаче трябва постепенно да го излагате на слънце, за да не получи изгаряния.
През лятото в горещите дни поливайте веднъж в седмицата, а през зимата - веднъж на месец. Бригамията е много чувствителна към прекомерната влага, от което често може да загние.

През пролетта и лятото подхранвайте със специални торове за кактуси, като ги добавяте във водата. Подхранвайте не по-често от веднъж в месеца. 

Растенията са засадени в керамична саксия с диаметър 12 см. 
Надземната част е с височина 50 см.
Производител: Холандия

Ако Ви харесва, споделете с приятели!

 
Продуктът не се предлага в момента.
 1