Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Брос концентрат за третиране против насекоми 50 мл

Брос концентрат за третиране против насекоми 50 мл

 
Предназначение:
Концентрат за разтваряне във вода, ефикасно средство за борба с комари, мухи, винарки и др. летящи насекоми на открито, в спортни обекти, паркове, градини.

Метод на прилагане:
Чрез напръскване. Пръскайте при безветрено време и в периодите на повишена активност на насекомите, т.е. рано сутрин или късен следобед, когато температурата на въздуха е под 20ºС. Концентрата в опаковката е достатъчен за третирането на площ от 130 м2.

Място на прилагане:
1. Външна употреба /контрол на комари/:  
- профилактично - 7,5 мл. от продукта в 1 л вода
За да бъде ограничено развитието на популацията от комари, напръскайте външните стени на сградата до 2м. височина, като и храстите и тревата намиращи се на поне 20-30 м. от обекта. Най-обилно напръскайте долната страна на листата - това е мястото, където най-често се събират комари.
- третиране - 20 мл. от продукта в 1 л вода
За да предпазва от възрастни насекоми, напръскайте сградата отвън и отвътре, като наблегнете на тъмните места и таваните.
2. В затворени помещения / мухи и комари/:
- 1 л от работния разтвор, приготвен в съотношения описани в т.1 е достатъчен за напръскване на 20 м2 

За мухи и винарки в затворени помещения - приложете на слънчеви места като стени, навеси, врати, рамки на прозорци, както и в зони за събиране на отпадъци.


 
За поръчка
  • 1 бр. - 13.5 лв
  • бр.
 1