Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Градински комплект 7 части PALISAD

Градински комплект 7 части PALISAD

 
Комплект градински инструменти с две подвижни дълги дръжки е предназначен за работа по грижа за растения, цветя, малки храсти. Инструментът, който влиза в комплекта, е направен от въглеродна стомана, има защитно покритие, предпазващо от корозия.

1. Гребло с 5 зъба, ширина на работната част 120 мм, обща дължина 300 мм. Предназначени са за събиране на отрязани клонки и на почва върху лехи и лехички. 
2. Разрохвател с 3 зъба, ширина на работната част 90 мм, обща дължина 380 мм. Предназначена е за разрохкване, аериране на почва върху лехи и лехички. 
3. Гребло тип «ветрило» с 9 зъба, ширина на работната част 130 мм, обща дължина 410 мм. Предназначено е за събиране на отрязани клонки и плевели върху лехи и лехички. 
4. Мотичка с 3 зъба комбинирана, ширина на работната част 60 мм, обща дължина 300 мм. Предназначена е за разрохкване, аериране на почва и плевене на лехи и лехички. 
5. Лопатка широка, ширина на работната част 90 мм, дължина 140 мм, обща дължина 290 мм. Използва се за засаждане и пресаждане на разсад, растения или цветя в лехи и лехички. 
6. Удължаваща дръжка, 400 мм, резбово съединение. Предназначена е за удължаване на всякакъв инструмент от комплекта с 400 мм. 
7. Междинна удължаваща дръжка, 380 мм, резбово съединение. Предназначена е за удължаване на всякакъв инструмент от комплекта с 780 мм.
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1