Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Грах сладък Norli БИО семена

Грах сладък Norli БИО семена

 
Сладкият грах (Pisum Sativum) 'Norli' може да бъде засят от ранната пролет нататък. Този вкусен, сладък грах се отглежда лесно и от градинари-аматьори, също така и от професионални градинари с търговска цел. Растенията на граха 'Norli' са издръжливи и стоят изправени.Хрупкав,предназначен за ядене на цялата шушулка в пресен или консервиран вид. Съдържа белтъчини, баластни вещества, витамин C, B, E, калий, калций, фосфор, магнезий, здравословна захар. Доставя енергия на организма, без същевременно да повишава нивото на кръвната захар. Понижава нивото на холестерола и има благотворно влияние върху костите.  

Ранен високодобивен сорт с вегетационен период 60-65 дни. Подходящ за отглеждане в цяла Европа. Устойчив на фузариум и мозаечен вирус. Семената са светлозелени и набръчкани. Растенията са храстовидни, високи около 90 см. Шушулките са светло до средно зелени, слабо завити и заострени, дълги 8 – 10 см. Зърната са едри, сочни с отличен вкус. Беритбата извършва в техническа зрялост, когато семената са изпълнили чушката и още не са се втвърдили.За 1 кв/м са необходими 80-100 бр.семена.

Семената идват от биологичното земеделие. Те се произвеждат по естествени методи без използване на химикали и торове в съответствие със стандартите на ЕС. Природен продукт - не съдържа семена от ГМО. 
 
За поръчка
  • 15 г - 3.2 лв
  • бр.
семена артикулен номер Л560318
 1