Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Гъби Рейши (1 опаковка с 20 пина)

Гъби Рейши (1 опаковка с 20 пина)

 
Божествената гъба на дълголетието Рейши се използва още от преди хилядолетия в китайската и японската медицина. Днес според редица билкари тя е един от най-добрите методи за дълъг и здрав живот. 

Гладката сладка е най-известната лечебна гъба в света. Благодарение на свойствата си, той се използва при лечението на много видове рак и по време на респираторни заболявания. Екстрактите от тази гъбичка имат противовъзпалителни, антивирусни и антибактериални свойства.

Култивиране: През лятото най-добре се отглеждат в торф на здрави и свежи широколистни дървесни стволове с диаметър 8-15 см. В подготвения ствол пробийте отвори с диаметър и дължина на пиновете в опаковката. След това поставете ги  в пробитите отвори.Присадените пънове трябва да бъдат увити с фолио и да се съхраняват на топло (20-30 градуса) влажно и тъмно място. Спорокарпите се появяват от 2 до 6 месеца, в зависимост от вида и диаметъра на ствола. Колкото по-голям е диаметърът на трупа, толкова по-късно се появяват спорокарпа. Възстановяването трае от 3 до 8 години   
 
За поръчка
  • 1 бр. - 12 лв
  • бр.
артикулен номер Л590032
 1