Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Египетска мента (Mentha rotundifolia Egyptian)

Египетска мента (Mentha rotundifolia Egyptian)

 
Освежаващ вкус и аромат!

Превърнете своите напитки и десерти в истинско приключение със семената на Египетска Мента. От фараонските времена, тази уникална мента е използвана за освежаване и ароматизиране на напитки и сладкиши. За разлика от обикновената мента, Египетската Мента предлага по-интензивен вкус без остатъчна горчивина.

Свеж вкус за вашето любимо Мохито!

Семената на Египетска Мента са перфектни за всеки, който обича да се забавлява със създаването на коктейли. Няма по-добър начин да подобрите своето Мохито, отколкото да го приготвите със свежи листа от Египетска Мента.

За градинарите, любителите на билков чай, обичащите Мохито и всички готвачи.

Семената на Египетска Мента идват в удобна опаковка от 5 грама. Те се отглеждат за свежа надземна маса и успешно презимуват у нас. Египетската Мента предпочита полусенчести места и влажни, богати на хранителни вещества почви.

Добавете свежест, аромат и вкус към вашите напитки и кулинарни творения със семената на Египетска Мента. Потопете се в аромата на древния Египет и се насладете на приключението на вкуса.

Годишност: многогодишно
Сорт: Ароматна и обилна реколта
Сеитба на открито: февруари-май
Беритба: юни-октомври
Височина на растението: 60-90cm
 
За поръчка
  • 0.3 г - 1.79 лв
  • бр.
семена артикулен номер +30307
 1