Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Карамфил Шабо Dianthus Chabaud mix 0.5 г

Карамфил Шабо Dianthus Chabaud mix 0.5 г

 
Микс от прекрасни кичести цветове. Карамфилът е едно много обичано цвете. Отглежда се като двугодишно растение, като семената се засажда на първата година, а на следващата започва да цъфти. Карамфилът Шабо достига височина 60 см, поради което се отглежда и за рязан цвят. Цъфти през юли и август през втората година след засаждането на семената. Цветето е зимоустойчиво и засадено в градината, издържа на ниските температури през зимата. 

Семената на карамфил Шабо се засяват през май - юни, като трябва да се покрият с тънък слой почва и да се притъпкват добре. По време на покълването почвата трябва да се поддържа постоянно влажна. Младите растения се разсаждат през юни-юли на разстояние около 25-30 см. едно от друго. При поддържане на постоянна влага на почвата семената покълват за около 10 дни. За максимален цъфтеж и устойчивост на цветовете добавяйте специализирани торове.
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1