Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Клинес против летящи и пълзящи насекоми 200 мл

Клинес против летящи и пълзящи насекоми 200 мл

 
Област на приложение: за борба с летящи насекоми (мухи и комари) и пълзящи насекоми (хлебарки) в жилищни помещения, здравни и лечебни заведения, обекти за производство и продажби на храни, обекти с обществено предназначение, индустриални помещения, помещения за отглеждане на домашни животни, транспортни средства и др.

Начин на употреба: Препаратът е готов за употреба. Прилага се чрез напръскване. Разклатете добре флакона преди употреба. Помещението се затваря. 1. Летящи насекоми (мухи и комари): Флаконът се държи вертикално. Пръска се високо във въздуха, в посока от вътрешността на помещението към вратата. Разходна норма: пръска се 5 сек. / за помещение с обем 30 м3.

2. Пълзящи насекоми (обработка на непорьозни повърхности): Флаконът се държи вертикално. Пръска се директно върху повърхността от разстояние 45 см. Пръска се около шкафове, хладилници и други места, където преминават хлебарките, както и директно върху тях. Разходна норма: до омокряне на повърхността.

По време на обработка помещенията да бъдат освободени от хора, животни, домашни любимци. Да бъдат изнесени или покрити храни, напитки и съоръжения, аквариумите и терариумите. След пръскане помещенията да се затворят за 10-15 минути, след което да бъдат проветрени в продължение на 3-4 часа.
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1