Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Краставици Бомбър F1 - шампион по устойчивост на болести

Краставици Бомбър F1 - шампион по устойчивост на болести

 
Краставици Бомбър F1  е нашият шампион по устойчивост, включително към зелена краставична мозайка (CGMMV).

Сортът семена за краставици "Бомбър F1" (Bomber F1) е препоръчителен за производство през пролетта и късното лято. Този хибрид се отличава с мощна коренова система и едри листа. Важно е да се отбележи, че Бомбър F1 е изключително устойчив на три вируса и брашнеста мана, което е подходящо за продължителен период на реколтиране.

Плодовете на Бомбър F1 са без шийка, оребрени с тъмно зелено оцветяване и имат блясък. Те запазват своята атрактивна визия за дълго време. Една от най-важните характеристики на Бомбър е неговата устойчивост към различни характерни и икономически важни за краставиците заболявания, сред които и зелената краставична мозайка (CGMMV). Това го прави основен избор за производителите, които искат бързо и безпроблемно да реализират своята продукция. Размер 29 - 31 см.

Бомбър F1 е подходящ за гледане през пролетно-летния сезон във всякакъв вид съоръжения. Той бързо преминава към плододаване и произвежда плодове с правилна цилиндрична форма, леко набраздени и със специфичен тъмнозелен цвят. Тези качества го правят желан продукт на пазара. 
Сортът Бомбър F1 е с висок добив и е подходящ за разсаждане по схема от 1500 до 1700 растения на декар. 

Той предлага надеждност и успех на зеленчукопроизводителите, които се стремят към висококачествена и устойчива продукция.
 
За поръчка
  • 100 бр. - 85 лв
  • 10 бр. семена - 10 лв
  • бр.
професионални семена
 1