Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Краставици корнишони ИЗК ТОНИ F1 ОРИГИНАЛНА ОПАКОВКА

Краставици корнишони ИЗК ТОНИ F1 ОРИГИНАЛНА ОПАКОВКА

 
Семена Краставици корнишони Тони F1 ИЗК Марица

Сорт с висок добив и устойчивост на неблагоприятни условия
Семената на Краставици корнишони Тони F1 ИЗК Марица представляват ранен високодобивен сорт, който може да ви достави 4-5 тона от декар. Този хибрид е предимно с женски тип цъфтеж и се препоръчва както за прясна консумация, така и за консервиране.

Плодовете на този ранен хибрид са с дължина около 7-8 см и са тъмнозелени с брадавички по повърхността. Те се отличават с изключителен вкус и имат плътно и хрупкаво месо. Този сорт предлага висок и качествен добив. Освен това, семената на Краставици корнишони Тони F1 ИЗК Марица са устойчиви на неблагоприятни топлинни условия и брашнеста мана.

Насладете се на свежите и сочни краставици с висок добив и устойчивост със семената на Краставици корнишони Тони F1 ИЗК Марица!

Инструкции за отглеждане
За успешното отглеждане на краставици "Тони F1" ви препоръчваме да следвате няколко ключови стъпки. Подгответе подходяща торово-почвена смеска и използвайте подходящи форми и саксии за отглеждане. Важно е също да разполагате с необходимите градински инструменти. За предпазване на растенията от болести и вредители, препоръчваме да извършвате предпазни пръскания с подходящи препарати като торове, опрашители, инсектициди и фунгициди.

Изберете сорта "Тони F1" и се насладете на свежи и вкусни корнишони, отгледани у дома или във вашето земеделско стопанство.
 
За поръчка
  • 0.5 - 1.49 лв
  • бр.
семена
 1