Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Круша сорт Вилямова масловка

Круша сорт Вилямова масловка

 
Период на зреене: 20-30.08    

Дървото е умерено растящо, образува пирамидална прибрана корона. Цъфтежа е средно ранен. Сорта с скоро плоден с обилна и редовна родовитост. Умерено устойчив на зимни и повратни студове, устойчив на струпясване. Беритбената зрялост настъпва от средата до края на август. Плодът е едър с тегло около 170-200 г. с продълговато крушовидна или звънчевидна форма, с неравна повърхност. Кожицата е тънка, нежна, гладка, светло зеленикава, по-късно лимонено жълта до восъчно жълта, рядко с руменец, с ръждиви точки и петна. Месото е белезникаво до жълтеникаво нежно, сочно, сладко, силно ароматно.

Растенията са на гол корен и е необходимо да бъдат засадени веднага или правилно съхранени!

СЪХРАНЕНИЕ - ДО МОМЕНТА НА ЗАСАЖДАНЕ
За да се запазят дръвчетата до момента на засаждане свежи, трябва да са правилно опаковани. След закупуване на посадъчен материал не забравяйте да ги опаковате. Напръскайте корените с вода, опаковайте с влажна материя (парче стар плат), поставете в найлон и завържете добре. Така опаковани, фиданките могат да се съхранят на хладно място до 3-5 дни без да има проблем от изсъхване.

*ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НА ЗАСАЖДАНЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ -> ТУК
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1