Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Куик Байт Спрей ВГ 10

Куик Байт Спрей ВГ 10

 
Иновативна формулация за контрол на мухи.  Бърз начален ефект и остатъчна ефективност до 6-8 седмици.

Съвременна технология за разпръскване и/или мазане за ефективен и лесен контрол на домашни мухи в селските райони, зоните около оборудването, предназначено за обработка на храни, ресторанти и сметища, които често причиняват проблеми с мухите.

Иновативна формулация
QuickBayt® spray е гранулиран препарат с АДВ: Имидаклоприд (10%), Мускалур (1%) - за прилагане върху разнородни повърхности за контрол на популациите на домашни мухи в много области.

QuickBayt® spray съдържа имидаклоприд – високоефективен неоникотиноиден инсектицид, който действа като стомашна отрова.

Съдържа феромонова примамка Мускалур (Muscalure) и вкусов агент (LEJ 179), което осигурява бърз начален ефект и продължително действие на продукта.
Предимства: Отлично действие върху мухи, устойчиви на пиретроиди и органофосфати.
Бърз начален ефект на унищожаване и остатъчна ефективност до 6-8 седмици.

 Един единствен ефективен продукт с няколко приложения. QuickBayt® spray е подходящ за употреба в широк кръг обекти (например животновъдни ферми, сметища, пазари) и е ефективен срещу мухи с устен апарат – хобот от лижещ тип (например Musca domestica, Fannia canicularis, Calliphora spp., Lucila spp., Drosophila spp.)

По-малко притеснения поради по-малко третирания. QuickBayt® spray има дълготраен ефект и само 2-3 третирания са достатъчни за покриване на целия сезон.
QuickBayt® spray е със силно привлекателна формула и не е необходимо да се покрива изцяло и напълно площта за предпазване, което води до спестяване на продукта и по-малко работа.
Може да бъде използван алтернативно като се прилага чрез намазване.

  Лесно е да се избягват възможността за контакт с хора и животни, защото е достатъчно и трябва да се пръскат или мажат само недостъпни за тях места.

1. Приготвяне за пръскане с пулверизатор, пръскачка.
Разтворете 1 доза (12.5 гр.) QuickBayt® spray в 100 мл. вода. Пръска се както по пода на помещението, така и по стените на помещението, като имайте в предвид, че може да останат петна по стените. Стените се напръскват от 30 до 60% от цялата площ на стените.
Напръскайте повърхността в местата, където се събират мухи. Напръсканите ленти /зони/ лентовидни зони/ не трябва да надвишават 10х30 cм.
QuickBayt spray може да се прилага в присъствие на животни, но в места, недостъпни за тях. Приложете отново, в случай че нападението на мухите надминава приемливия праг, обикновено на всеки 4 – 6 седмици.

2. Приготвяне за прилагане чрез намазване.
Смесете 1 доза (12.5 гр.) QuickBayt® spray с 10 мл вода - или напълнете с вода оригиналната опаковка с вода до ръба на шишето.
Разбъркайте добре до пълно хомогенизиране.

Използвайте четка за боядисване за нанасяне на сместа на тънки слоеве по подходящи повърхности, особено там, където се събират мухи.
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1