Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Кукуряк Helleborus Niger саксия с диаметър 12 см

Кукуряк Helleborus Niger саксия с диаметър 12 см

 
Кукуряците са крайно непретенциозни многогодишни растения. За да цъфнат се нуждаят от слънце, но най-добре се чувстват на полусянка сред дървета и храсти. Издържат и на сенчесто място, стига поне през малка част от деня да ги огряват слънчеви лъчи. Отглеждайте ги на тежка, глинеста, дълбоко обработена почва, богата на хумус. При поливането, особено през лятото, почвата не бива да се оставя суха, но по-вредно е да се застоява вода. Могат да растат на едно място десетки години.

Прекрасно стои при ранните иглики, минзухари, синчец, кокиче. Може да го засадите в градината под дърветата, в алпинеума в по-диви градини, в паркове, където тревата не е много гъста и висока. Успешно се комбинира с други ранно цъфтящи многогодишни растения, а също добре се съчетава с момкова сълза, божури и иглики. Ефектен е и в букети. Отглежда се и в саксии. Доставя много радост и настроение.

Растенията са засадени в 12 см саксии и могат да се засаждат на постоянно място от ранна пролет до късна есен.
Надземната част е с височина 25 см.
Производител: Холандия
 
За поръчка
  • 1 бр. - 9.9 лв
  • бр.
 1