Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Къпина без бодли Rubus Black Satin (саксия )

Къпина без бодли Rubus Black Satin (саксия )

 
Rubus Friticosus- Black Satin е сорт къпина без бодли по стъблото. Достига височина до 130 -180 см. с изправен и бърз растеж. При идеални условия може да се очаква да живее в продължение на около 10 години. Храста трябва да се отглежда само на  пълна слънчева светлина. Предпочита богати на хранителни вещества и влажна и добре дренирана почва, не трябва да се оставя да изсъхне. Цъфти с бели цветчета, който са последвани от заоблени голями черни и сочни плодове също без бодли. Плодовете узряват в началото на август. Храста е добра примамка за пчелите и други полезни насекоми. Това е самоопрашващ се храст. Може да се засажда самостоятелно или да се оформи като жив плет. Плодовете могат да се използват както за прясна консумация и преработка.

Важно! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представят в най-атрактивния им вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Снимката е илюстративна и показва как ще изглежда растението след положените грижи!

Растенията са засадени в  саксии и могат да се засаждат на постоянно място от ранна пролет до късна есен.

Производител: Холандия
 
За поръчка
  • 1 бр. саксия - 12 лв
  • бр.
артикулен номер 31025
 1