Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - К-Обиол ЕК 25 За борба със складови неприятели

К-Обиол ЕК 25 За борба със складови неприятели

 
Предназначение
За борба със складови неприятели: житояди (гъгрици), брашнени бръмбъри, зърнопробивачи, грахови и бобови гъгрици, молци (складови, тютюневи, оризови, зърнени, житни)

Активно вещество
25 г/л делтаметрин
225г/л пиперонил бутоксид

Вид на препарата
Суспензионен концентрат

Производител
Bayer, Германия

К Обиол е отлична защита на зърнени култури срещу складови неприятели. Обработката на растенията по време на растежа не е достатъчна, за да предпази и складираното зърно след жътва. При нападение от складови неприятели, могат да бъдат загубени над 30% от складовите наличности и то само за 1 месец. Затова е изключително важно да осигурите ефективна защита на продукцията.

К Обиол е напълно безопасен и съгласуван с всички европейски и световни наредби. Максимално допустимата граница на остатъчно вещество, определена за делтаметрин е 2мг/кг при всички зърнени култури. При прилагане на К Обиол, остатъчното вещество е 0.25/мг/кг или 8 пъти по-малко от допустимата граница. След завършване на производствения цикъл и преработка на суровината, не се откриват остатъчни вещества. К Обиол контролира вредителите във всичките им фази на развитие – яйце, ларва, пупа и възрастно насекомо. Ефективният срок на защита е 12 месеца. Карантинния период след обработка е 7 дни.

Начин на прилагане
Чрез опръскване с ръчна или моторна пръскачка

Стандартна доза
1) За защита от 6 месеца: 1 л в 99 л. вода за 100 тона зърно
2) За защита от 12 месеца: 2 л. в 98 л. вода за 100 тона зърно
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1