Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Лале Candy Apple Delight бокс

Лале Candy Apple Delight бокс

 
размер на луковицата: 11/12
височина на растенията  30 см. 

Tulip Darwin Hybrid 

Дарвин хибридните лалета са известни със своите  огромни цветове и наситени разцветки. Цветовете са с форма на пирамида когато са затворени, а когато са отворени достигат до 15 см диаметър. Тези лалета са предпочитани предимно за производство на рязан цвят. Сортовете са устойчиви и с годините красотата им не намалява, както на другите сортове, чиито луковици трябва редовно да се подменят. Всъщност това са така наречените многогодишни лалета, защото с годините се размножават и натурализират. Необходимо е обаче, да са на относително защитено от ветрове място.  

Лалетата са едни от най – лесно отглежданите цветя. Те са многогодишни и могат да бъдат засадени с други цветя, храсти и дървета. Луковиците на лалетата се засаждат на слънчеви места от септември до декември на разстояние 12 -15 см. една от друга и на дълбочина  10-15 см. Цъфтят  март -май. Подходящи са за украса на балкони, бордюри, цветни петна в градини, алпинеуми и за отрязан цвят. 

Други грижи: Остатъкът от цветовете се изрязва веднага след опадането на околоцветните листчета. Тогава се изхранват малките луковички /детки/. Не е необходимо да се изваждат луковиците всяка година от земята.

Съвет на градинаря: Лалетата са идеални за отрязан цвят. Добавете щипка захар във водата, за да удължите живота им.

Произход: Холандия
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1