Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Лале Czaar Peter бокс

Лале Czaar Peter бокс

 
размер на луковицата: 11/12
височина на растенията  20 см. 

Tulip Greigii

Тази група произхожда от Tulipa greigii вид естествено разпространен в Туркестан. Това са доста ниски лалета с огромни цветове, които изглеждат непропорционално големи за късите си дръжки. Цветовете се отварят като големи чаши с диаметър понякога повече от 12 см. Височината им ги прави идеални за алпинеуми и контейнери. Листата им често са нашарени, и най-важното добре се колонизират в градина и не се нуждаят от вадене.

Лалетата са едни от най – лесно отглежданите цветя. Те са многогодишни и могат да бъдат засадени с други цветя, храсти и дървета. Луковиците на лалетата се засаждат на слънчеви места от септември до декември на разстояние 12 -15 см. една от друга и на дълбочина  10-15 см. Цъфтят  март -май. Подходящи са за украса на балкони, бордюри, цветни петна в градини, алпинеуми и за отрязан цвят. 

Други грижи: Остатъкът от цветовете се изрязва веднага след опадането на околоцветните листчета. Тогава се изхранват малките луковички /детки/. Не е необходимо да се изваждат луковиците всяка година от земята.

Съвет на градинаря: Лалетата са идеални за отрязан цвят. Добавете щипка захар във водата, за да удължите живота им.

Произход: Холандия
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1