Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Маргаритка Leucanthemum x superbum Snowcap

Маргаритка Leucanthemum x superbum Snowcap

 
Тези цветя са любими представители в цветните градини и в парковете. Успешно могат да се отглеждат и в сандъчета. Растенията имат прикоренова розетка от листа и голям брой дълги цветоноси. Цъфтежа е от май до края на август. Късно на есен, след приключване на вегетацията, е добре да се срежат сухите надземни части на нивото на почвата. Маргаритките са ценени и отглеждани още през древността.

Маргаритките харесват леки, богати на хранителни вещества почви, с добри дренажни свойства и слънчево изложение. Не допускайте подгизване на почвата! Поливките трябва да са умерени, но да не се допуска засъхване на почвата, особено през лятото и при сухо време. Тези растения са студоустойчиви и успешно зимуват на открито при нашите климатични условия. 

Растенията могат да се засаждат на постоянно място от ранна пролет до късна есен.

Разсадите са на "патрончета" и не са засадени в саксия!
Обърнете внимание на малката снимка,  за да добиете представа за моментното им състояние.
Обвити са в материя, която не пречи на корените да преминават през нея и не е необходимо да я премахвате, но не пречи на растението и да я отстраните. Ние сме преценили да я отстраняваме, когато го пресаждаме.

Важно! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представят в най-атрактивния им вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Снимката е илюстративна и показва как ще изглежда растението след положените грижи!

Маргаритка Leucanthemum x superbum Snowcap
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1