Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Маргаритка Old Court Variety ` 1 бр.

Маргаритка Old Court Variety ` 1 бр.

 
опаковка с 1 бр. 
размер: I
многогодишно, цъфтящо

Името на това познато и обичано цвете идва от гръцката дума за перла. Може би защото дребните цветчета на дивите маргаритки изглеждат като разпилени по поляните бисери. Или заради изяществото и бодростта, които излъчва тази истинска перла в градината. 

Маргаритките не са взискателни. Развиват се най-успешно на леки, богати на хумус, добре дренирани почви. Задържането на вода е вредно за тях. Студоустойчиви са, листата и пъпките се запазват под снега. Предпочитат откритите слънчеви места, но понасят и лека сянка. Нуждаят се от редовно, но умерено поливане и периодично подхранване. Цъфтежът започва през април - май, най-обилен е през първата половина на лятото, но ако не се допусне засушаване нови цветове ще се цъфтят чак до есента. Ако искате да цъфтят продължително и с пищни цветове, премахвайте увехналите съцветия.

Ценно качество на маргаритките е устойчивостта към болести. Виреят на всякаква градинска почва и са дълговечни.
 
Предварителна поръчка *
  • 1 бр. - 4.51 3.61 лв
  • бр.
* Поръчките ще се изпълняват след 15.02.2019 г. Преди изпращане на поръчката наш консултант ще се свърже с Вас по телефона.
артикулен номер 10477
 1