Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Маруля микс от цветове

Маруля микс от цветове

 
Семената от маруля микс цветове са идеални за всеки, който желае да отглежда свежи и хранителни зеленчуци в собствения си градински парцел. Тези семена предлагат няколко ключови предимства и са подходящи както за начинаещи, така и за опитни градинари.

1.Напълнете саксия или сандъче с подходяща почва и я подравнете.
2.Полейте почвата предварително, за да се направи добър контакт.
3.Разпръснете семената равномерно по повърхността и ги покрийте с около 1 см почва.
4.Внимателно притиснете почвата, за да осигурите добър контакт със семената.
5.Покрийте саксията с прозрачно фолио или друго покритие, което да задържа влагата и да помогне на семената да поникнат. Наблюдавайте растежа.
6.След като семената поникнат, махнете покритието и поставете саксията на светло място, без да е изложена на директна слънчева светлина.
7.След като разсадите развият втора двойка листа, разредете до 1 растение на 15-20 см.
8.Поливайте редовно, без да претоварвате почвата с вода.

Уникални предимства
Тези семена от маруля предлагат няколко уникални предимства. Те са един от първите пролетни зеленчуци и предлагат свежи зелени листа, които са идеални за приготвяне на вкусни салати. Освен това, марулята е добър източник на антиоксиданти и витамини C и K, които са от съществено значение за здравето.

За кого са предназначени
Тези семена от маруля микс цветове са подходящи за всеки, който се интересува от здравословна храна, органични продукти и отглеждане на свежи зеленчуци вкъщи. Без значение дали сте начинаещ градинар или опитен любител на градината, тези семена ще ви помогнат да създадете здравословен и вкусен урожай.

Насладете се на свежата маруля от вашата собствена градина и се насладете на всички ползи за здравето, които тя предлага!

*Отгледайте заедно с: Кейл-зелен, къдрав за 365 дни свежест!
Приложение: Кулинарно растение
Сорт: ранен, студоустойчив
Сеитба на открито: II-V
Беритба: IV-VII
Марка: Grow CITY Supermarket
Код на артикула: +10500
 
За поръчка
  • 5 г - 1.99 лв
  • бр.
семена артикулен номер +10500
 1