Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Медоносни цветя и билки микс

Медоносни цветя и билки микс

 
Семена за медоносни цветя и билки микс: Захранете пчелите и зарадвайте сетивата си.
Популацията от пчели намалява с всяка изминала година, заради загубата на източници на храна. Но с микса от семена за Медоносни Цветя и Билки, вие можете да направите разлика и да създадете живописен пъстролистен рай, който не само ще привлече полезни насекоми, но и ще ги нахрани.

Особености и предимства
Разнообразие от Медоносни Растения: Този специален микс от цветя и билки предлага бърз растеж и продължително цъфтеж. Всяко растение е подбрано с високо съдържание на нектар, за да привлече и храни пчелите.

Подкрепете пчелите: Засаждайки медоносни растения, вие помагате за запазването на популацията на пчелите, които имат ключова роля за опрашването на растенията и поддържането на баланс в екосистемата.

Удоволствие за сетивата: Отпуснете се и се насладете на ароматите и красотата на този микс. От нежния аромат на лавандулата до свежестта на мента, всяко растение ще ви зарадва със своя неповторима чар.

Инструкции за грижа и засаждане
Тези семена се сеят директно, без разсаждане, през пролетта. Разхладете се и изберете подходящо място в градината или на балкона с достатъчно слънчева светлина. Засейте семената и ги полейте редовно, като се уверите, че почвата е винаги влажна.

Създайте прекрасен медов градински рай със семена за медоносни цветя и билки микс и помогнете за запазването на пчелите. Насладете се на красотата и баланса, които тези растения ще донесат във вашата градина. Засейте през март, април или май и нека радостта започне!
Сее се директно, без разсад.
Миксът съдържа: анасонов исоп, лучена трева, копър, пореч, невен, ким, синя, жлъчка, кориандър, еньовче, лавандула, мента, мащерка, салвия, чубрица, риган, лайка и др.
Годишност: многогодишно
Сеитба на открито: март-май
Височина на растението: 80 см
Период на цъфтеж: май-октомври
Вид: медоносно растение
тегло: 4 г
 
За поръчка
  • 1 бр. - 1.99 лв
  • бр.
семена артикулен номер +9481
 1