Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Мурдекс паста 5 кг.

Мурдекс паста 5 кг.

 
МУРДЕКС ПАСТА е подходяща за обработване на всякакви помещения (къщи, офиси, индустриални, складове и т.н.

ОПИСАНИЕ
Готов за употреба родентицид на база Флокумафен. За употреба в бита и на обществени места. Съдържа горчив репелент за намаляване риска от неволно поглъщане деца и домашни любимци.
МУРДЕКС е готова за употреба родентицидна примамка, подходяща за борба с мишки и плъхове, от всеки вид. Съдържа Флокумафен, активна съставка изключително ефективна дори срещу гризачи, резистентни на други антикоагуланти. Поглъщането на примамката е достатъчно, да убие гризача за няколко дни, без да без да предизвиква подозрение в другите гризачи, благодарение на специфичния начин на действие на индиректните антикоагуланти, които не причиняват болка, а вътрешно смъртоносно кървене. След поглъщане, гризачите почват да чувстват задушаване, и тъй като търсят чист въздух най-често умират на открито. Благодарение на балансираната смес от атрактанти ( мазнини, масла и захари), МУРДЕКС ПАСТА е подходяща за обработване на всякакви помещения (къщи, офиси, индустриални, складове и т.н.) и за външни обработки, особено в случаите, когато традиционните примамки не се ядат от гризачите.
УПОТРЕБА
След провеждане на инспекция на мястото, което трябва да бъде обработено, направете няколко захранващи точки, с такова количество примамки, пропорционално на заселеността, близо до гнездата на гризачите и по пътищата им. Не докосвайте примамките с гола ръка. Поставяйте примамките в специални кутии, за да ги защитите от времето и да предпазите други животни. Проверете захранващите точки след 3 дни и преместете недокоснатите примамки на други места. Проверете отново 4 дни по късно и подменете изядените примамки. Извършвайте периодични проверки на всеки 7 дни.
СПЕЦИФИКАЦИИ
Състав
Чист Флокумафен: 0,005 г
Денатониев бензоат: 0,0015 г
Атрактанти: до 100 %
Производител: I.N.D.I.A.

 
За поръчка
  • 1 бр. - 72 лв
  • бр.
 1