Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Мусцид 83 СГ 30 гр.

Мусцид 83 СГ 30 гр.

 
Препарат срещу мухи с моментален убиващ ефект

Препарат срещу мухи с моментален убиващ ефект. Има силно привличащо действие (съдържа хранителни атрактанти и сексуален феромон). Прилага се чрез намазване или чрез опръскване. 
1) Чрез намазване: Флаконът се долива с вода и с получената смес се правят точкови намазвания през 20 см. 
2) Чрез опръскване: Съдържанието се смесва с 0,25 л вода. Може да се използва пулверизатор от препарат за прозорци или за пръскане на цветя. Опръсква се точково през 20 см около прозорците, вратите, стените, където мухите кацат или преминават. 
Един флакон от 30 гр е достатъчен за 10 м² обработена площ. 

Вид на препарата
Примамка, водоразтворими гранули.

Активно вещество
83 г/кг ацетамиприд и 0.5 г/кг мускалур

Предназначение
За контрол на всички видове мухи
Начин на прилагане
Нанася се чрез намазване с  четка или чрез опръскване с ръчна пръскачка

Особености
Има тройно привличащо действие – съдържа два хранителни атрактанта и сексуален феромон (мускалур). Съдържа ново поколение активно вещество (ацетамиприд) от групата на нео-никотиноидите. Има стомашно и контактно действие, като мухите спират да се хранят и умират веднага. Продуктът няма мирис, не оставя следи и лесно се прилага. Има дълго остатъчно действие – минимум 30 дни. В комбинация с ларвицид (Димилин 2 ГР) решава проблема дори и в трудни обекти като животновъдни ферми.
 
За поръчка
  • 1 бр. - 8.2 лв
  • бр.
 1