Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Мушкато Sansone® MAGENTA № 010-294

Мушкато Sansone® MAGENTA № 010-294

 
Сортовете от тази серия са кръстоска между обикновено мушкато (pelargonium zonale) и сакъзче (pelargonium peltatum), като съчетава най-добрите черти от двата вида! Резултатът е изключително мощно, полукаскадно растение с пищни кичести кадифени цветове тип Калиопе. Сортовете от серия Sansone® са подходящи за засаждане в саксии, висящи кошници или директно в почвата. Перфектния избор като акцент за балкона или градината.

Разсадите са на "патрончета" и не са засадени в саксия!   
Обърнете внимание на малката снимка, за да добиете представа за моментното им състояние. Обвити са в материя, която не пречи на корените да преминават през нея и не е необходимо да я премахвате, но не пречи на растението и да я отстраните. Ние сме преценили да я отстраняваме, когато го пресаждаме. 

 Насадете разсада в саксия 9 - 13 см и съхранявайте на стайна температура на светло място, докато температурите са подходящи за изнасяне навън.

Важно! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представят в най-атрактивния им вид, цъфтеж или листно-декоративна украса. 
Снимката е илюстративна и показва как ще изглежда растението след положените грижи!

(Pelargonium interspecific)
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1