Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Пистолет за пръскане с 6 функции + к-т за свързване

Пистолет за пръскане с 6 функции + к-т за свързване

 
КОМПЛЕКТ ЗА СВЪРЗВАНЕ НА МАРКУЧ 3/4" (ПИСТОЛЕТ ЗА ПРЪСКАНЕ 6 ФУНКЦИИ, АДАПТЕР, 2 СЪЕДИНЕНЯ), ПЛАСТМАСОВ PALISAD

Комплект за поливане от 4 предмета. Предназначен е за свързване на маркуч 3/4" към система за поливане: 
1. Пръскачка, материал: здрава АБС-пластмаса. Благодарение на регулируемия накрайник има шест режима на поливане: душ, мъгла, конусна струя, централна струя, плоско-хоризонтална струя, мъгла, твърда струя, което позволява избирането на най-подходящ режим за всякакъв вид стойки, както и за почистване. Има фиксатор на спусъка за непрекъсната работа. 
2. Бързосвалящ се съединител 3/4", материал: здрава АБС-пластмаса. Слага се върху маркуча. Позволява бързо и многократно свързване/откачване на маркуча от поливната система с помощта на адаптер-преходник. 
3. Бързосвалящ се съединител 3/4", с функция на аквастоп: здрава АБС-пластмаса. Слага се върху маркуча. Позволява бързо и многократно свързване/откачване на пръскачката от маркуча. С помощта на функция аквастоп подаването на налягането автоматически се прекратява при откачване на пръскачката от маркуча и възобновяване при свързване. 
4. Адаптер-переходник 1/2"―3/4", вътрешна резба, материал: здрава АБС-пластмаса. Намотава се върху магистрално отклонение на водопровода със съответен диаметър. Съвместим е с всички елементи на поливната система PALISAD и PALISAD Luxe.
 
За поръчка
  • 1 бр. - 9.1 лв
  • бр.
 1