Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Роза Цветелина Романтика (Cvetelina Romantica®)

Роза Цветелина Романтика (Cvetelina Romantica®)

 
За първи път световен производител кръщава сорт на млада красива българка, за съжаление - посмъртно. Два лева от тази цена ще се върнат за благотворителност и помощ за пострадали в ПТП. 

Храстова роза, чаен хибрид с височина до 120-140 см за нашия климат, диаметър на цветовете 12-14 см, силен аромат, кичести съцветия с над 85 листчета, изпитана за нашия климат. Розата е нова.

Световен производител на рози – Мeilland, Франция е кръстил роза на името на Цветелина Таслакова, която е една от жертвите от катастрофата, станала 05.05.2014 г. край Луковит, при която бяха отнети животите  и на приятелите на Цвети – Влади и Ники. Семействата на загиналите млади хора са писали писмо до френския производител на цветя и там, трогнати от трагичната съдба на младите хора, се съгласяват да кръстят роза на името на Цветелина, разказа майката на Цвети – Валя Таслакова, на страницата на фейсбук групата  ”Справедливост за Влади,Ники, Цвети и Иван”.

Новата роза ще се казва “Cvetelina Romantica” и ще се продава още от тази есен. Розите живеят и над сто години и забравата може би ще подмине нашите ангели, споделя Валя Таслакова.
Облагородена роза, пакетирана индивидуално в картонена кутия
На всяка опаковка има описание и характеристика на розата и точна инструкция за засаждане. Корените са пакетирани отделно и без специални грижи  се съхранява 2 - 3 месеца (на хладно и тъмно място). 
 
Продуктът ще се предлага след месец Март.
 1