Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Роза № 003 светло жълта

Роза № 003 светло жълта

 
Изкопайте дупка с широчина 45 - 50 см и дълбочина 25 - 30 см. Добре е да направите дренаж (с камъни или пясък), за да не загниват корените на растението. Извадете розата от опаковката без да отстранявате парафина. Скъсете корените с 2 см и изрежете стъблата до втора пъпка. Ако корените са сухи, добре е да ги потопите във вода. Разпространете равномерно корените в дупката и засипете с почва, като натискате внимателно за да не унищожите естествената структура. Полейте обилно с вода и отново засипете с почва, без да натискате. Кореновата шийка на растението трябва да е 2,5 см под равнището на почвата след засаждането.

 Облагородена роза, пакетирана индивидуално.
На всяка опаковка има етикет с описание и характеристика на розата и точна инструкция за засаждане. Корените са пакетирани отделно и без специални грижи  се съхранява 2 - 3 месеца (на хладно и тъмно място). При периодично овлажняване на корените срокът на съхранение се удължава до 7- 8  месеца.
 
За поръчка
  • 1 бр. - 3.5 лв
  • бр.
 1