Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Ружа Alcea Creme de Cassis № 10883

Ружа Alcea Creme de Cassis № 10883

 
Alcea Creme de Cassis е красиво и атрактивно цвете, което е отличен избор за цветари, градинари и всички, които обичат цветята. Това многогодишно растение е подходящо за нашите климатични условия и ще внесе красота и цвят във вашата градина.

Характеристики на продукта
Многогодишно растение: Алцеята е многогодишно растение, което означава, че ще имате удоволствието да го виждате да цъфти всяка година.
Красиви цветове: Цветовете на Alcea Creme de Cassis са с диаметър 8-10 см и са в прекрасни нюанси на малиново, което го прави изключително красиво растение.
Устойчивост и отглеждане: Алцеята може да расте на всякакъв вид почва и се нуждае от ярко слънце. Размножава се чрез резници през есента и чрез семена. 

Допълнителна информация
Опаковка: Всяка опаковка съдържа 1 бройка Alcea Creme de Cassis.
Производител: Продуктът е произведен в Холандия.
Снимката е илюстративна и показва как ще изглежда растението след положените грижи!

Направете вашата градина още по-красива с Alcea Creme de Cassis. Разнообразете цветовете и добавете уют и привличащо присъствие във вашето пространство. Поръчайте сега и се насладете на красотата на тези прекрасни цветя.
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1