Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Салвия Salvia Nemorosa Sensation Deep Rose (13 sm)

Салвия Salvia Nemorosa Sensation Deep Rose (13 sm)

 
Салвията е многогодишно тревисто растение и се отглежда на едно място 3-4 години. Образува компактни туфи, цъфти през лятото и есента в различни цветове, според сорта. Много добро медоносно растение. Салвията може да се отглежда и в саксия.

Родът Салвия обхваща огромна група растения, с над 900 вида, които са произход Мексико и Южна Америка. Видовете включват едногодишни, двугодишни и многогодишни растения, голяма част от които са с висока декоративна стойност, някои от тях са и с ароматни листа. Широко се отглеждат в градините и са особено предпочитана компания при засаждане с рози. Някои от видовете се използват и в кулинарията, както и в народната медицина. 

Растенията предпочитат влажни, добре дренирани почви, колкото се може повече слънце, но търпят и известно засенчване. Добре е да има достатъчно циркулация на въздух, за да се избегне нападането й от брашнеста мана. 

Растенията са засадени в саксия с диаметър 13 см. 
Височината на надземната част е  35 см.

Произход: Холандия


Ако Ви харесва, споделете с приятели!
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1