Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Торфен субстрат Универсал FLORIBEST

Торфен субстрат Универсал FLORIBEST

 
Универсален субстрат за разсад и саксийни цветя 
Универсалният почвен субстрат за разсади и саксийни цветя е подходящ на практика за различни видове растителност. Може успешно да го използвате при отглеждане на разсад от зеленчуци – домати, краставици, лук, тиквички, чесън и др.

Много често се прилага при отглеждане в саксии и сандъчета на различни видове подправки и лечебни растения – магданоз, целина, девисил, копър, лавандула и др. Използва се за отглеждане освен на разсади от зеленчуци, билки, циганче и други.

Използва се успешно за отглеждане на балконски каскадни сакъзчета, мушкато, цъфтящи и листнодекоративни саксийни растения, които се отглеждат в керамични или пластмасови саксии, кашпи от метал и дърво и др. Този почвен субстрат е подходящ и за отглеждане на екзотични растения – различни видове фикуси, цикас, агаве, алое вера, обичка, увивни и декоративни бръшляни, маракуя, палми вашингтония, юка и мн. др.
Може да използвате почвата за подобряване на бедни градински почви. Прилага се за затревяване на дворове и градини, за среда за отглеждане на готови тревни чимове (при затревяване с тревен чим). Почвата е подходяща за отглеждане на градински рози, увивни и стелещи се рози, хибридни и чаени рози и мини рози.

Не използвайте  за отглеждане на орхидеи, бонсаи и кактуси.

 
Продуктът не се предлага в момента.
 1