Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Тор Флоримо балконски растения и мушката

Тор Флоримо балконски растения и мушката

 
Смесен изкуствен тор ЕК – смес NPK 13-9-10 (+ 5MgO+1Fe), без съдържание на хлор.

Дозировка при растения, засадени в сандъчета: при сандъчета от 60 см, в зависимост от широчината им – 30-40 г, разбъркани със специалната пръст ФЛОРИМО за балконски растения и мушката (за по-големи сандъчета количеството се увеличава пропорционално); след 2-3 месеца още по 20-25 г тор се вкарват в пръстта и се поливат. За едногодишни растения, засадени в лехи – по 40-60 г/м2, вкарани в почвата и полети; след 3 месеца торенето се повтаря в количество 20-30 г/м2.

Предложението за използване е от общ характер, прилагайки тора, отчитайте съдържанието на хранителни вещества в почвата! Избягвайте предозирането!

Съдържание на хранителни вещества: Общо азот (N): 12%, под формата на фосфор-фосфорен петокис (P2O5): 6,0%, под формата на елементарен фосфор (Р): 2,6%; под формата на калиев окис (К2O): 15,0%; под формата на елементарен калий (К): 12,5%; под формата на магнезиев окис (MgO): 5,0%; под формата на елементарен магнезий (Mg): 3,0%; плюс микроелементи: желязо (Fe): 0,06%; цинк (Zn): 0,06%; манган (Mn): 0,03%; мед (Cu): 0,03%; бор (В): 0,06%; молибден (Мо): 0,004%. препаратът, опаковката му, съответно неизползваната част от него да се хвърлят в реки, извори, стоящи води, канали или водохранилища. Не може да се използва в биосферни резервати и силно защитени територии.

Съхранение: Да се съхранява в оригинална затворена опаковка, отделно от други вещества. В суха, хладна, защитена от влага и неотворена опаковка, и съхраняван при температура 5-25°С, запазва качеството си до 5 години.

Може да се използва: за балконски растения и мушката, както в сандъчета, така и в лехи. Азотното съдържание подпомага растежа, а това на фосфор и калий осигурява здрава коренова система и траен цъфтеж.
 
За поръчка
  • 1 кг. - 13.2 лв
  • бр.
 1