Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Тор Флоримо иглолистни и вечнозелени

Тор Флоримо иглолистни и вечнозелени

 
Смесен изкуствен тор ЕК – смес NPK 15-8-15 (+ 4,5 MgO) с ниско съдържание на хлор.

Съдържание на хранителни вещества: Общо азот (N): 15%, под формата на фосфор-фосфорен петокис (P2O5): 8,0%, под формата на елементарен фосфор (Р): 3,47%; под формата на калиев окис (К2O): 15,0%; под формата на елементарен калий (К): 12,5%; под формата на магнезиев окис (MgO): 4,5%; под формата на елементарен магнезий (Mg): 2,7%.

Забранено е препаратът, опаковката му, съответно неизползваната част от него да се хвърлят в реки, извори, стоящи води, канали или водохранилища. Не може да се използва в биосферни резервати и силно защитени територии.

Съхранение: Да се съхранява в оригинална затворена опаковка, отделно от други вещества. В суха, хладна, защитена от влага и неотворена опаковка, и съхраняван при температура 5-25°С, запазва качеството си до 5 години.

Може да се използва: за различни видове иглолистни и вечнозелени растения. Балансираното подаване на хранителни вещества засилва съпротивителната способност на растенията и стимулира растежа, а съдържанието на магнезий възпрепятства покафеняването на листата.

Дозировка: при засаждане се прилага в количество 20-40 г/корен, в зависимост от големината на растението, смесен със специалната кисела пръст ФЛОРИМО за вечнозелени растения или евентуално с почвата в дупката за засаждане; след това растението се засажда и полива. При вече засадени, укрепнали растения – през март и юли, в количество 30-60 г/корен, поръсен върху почвата и вкаран в нея, после се полива.  
Продуктът не се предлага в момента.
 1