Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Тор Флоримо рододендрони

Тор Флоримо рододендрони

 
Смесен изкуствен тор ЕК – смес NPK 13-9-10 (+ 5MgO+1Fe), без съдържание на хлор.

При засаждането обръщайте специално внимание на това, че тези Съдържание на хранителни вещества: Общо азот (N): 10%, под фосфорен петокис (P2O5): 9,0%, под формата на елементарен фосфор (Р): 3,91%; под формата на калиев окис (К2O): 10,0%; под формата на елементарен калий (К): 8,33%; под формата на магнезиев окис (MgO): 5,0%; под формата на елементарен магнезий (Mg): 3,0%; микроелемент желязо (Fe): 1,0%. препаратът, опаковката му, съответно неизползваната част от него да се хвърлят в реки, извори, стоящи води, канали или водохранилища. Не може да се използва в биосферни резервати и силно защитени територии.
Рододендроните се нуждаят от силно киселинна почва, затова подготвяйте дупка за засаждане, която е поне толкова широка и дълбока, колкото е растението с короната си. В градината по възможност прокарайте граници на дупката, така че корените да не влизат в контакт с друга почва, докато растението се развива. Запълнете дупката до половина със специалната пръст за рододендрони ФЛОРИМО (ph. 3,8-4,5), сложете в нея растението и после запълнете дупката. Към цялото количество пръст разбъркайте 50-80 г тор.

След засаждане уплътнете пръстта и полейте растението. При вече засадени растения през месеците март-април посипвайте по 50-80 г/м2, вкарвайте ги в почвата и после поливайте; същото правете и след цъфтеж, в количество 30-60 г/м2. Предложението за използване е от общ характер, прилагайки тора, отчитайте съдържанието на хранителни вещества в почвата! Избягвайте предозирането!

Съхранение: Да се съхранява в оригинална затворена опаковка, отделно от други вещества. В суха, хладна, защитена от влага и неотворена опаковка, и съхраняван при температура 5-25°С, запазва качеството си до 5 години.

Може да се използва: за рододендрон, азалия, ерика, хортензия и други растения, нуждаещи се от силно киселинна почва (напр. боровинка). 

Идеалното съдържание на азот гарантира силен растеж, а това на фосфор и калий – бързо връзване на пъпки, богат цъфтеж и ярки цветове на растенията. Съдържанието на магнезий и желязо дава в резултат свежи зелени листа и предотвратява пожълтяването им.
 
За поръчка
  • 1 кг. - 13.2 лв
  • бр.
 1