Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Тор Флоримо рози и цъфтящи храсти

Тор Флоримо рози и цъфтящи храсти

 
Смесен изкуствен тор ЕК – смес NPK 10-8-12 (+ 3MgO+1Fe) с ниско съдържание на хлор.

Съдържание на хранителни вещества: Общо азот (N): 10%, под формата на фосфор-фосфорен петокис (P2O5): 8,0%, под формата на елементарен фосфор (Р): 3,74%; под формата на калиев окис (К2O): 12,0%; под формата на елементарен калий (К): 10%; под формата на магнезиев окис (MgO): 3,0%; под формата на елементарен магнезий (Mg): 1,8%; микроелемент желязо (Fe): 1,0%. 

Дозировка: при засаждане на рози и цъфтящи растения – в количество 40-60 г на корен, към специалната пръст за рози ФЛОРИМО, евентуално разбъркани с пръстта в дъното на дупката за засаждане; след това от пролетта до края на август – 2х40 г/на корен или 60 г/м2, разпръснати около растението, вкарани в пръстта и полети. При вече засадени и укрепнали растения – през месеците март-април, в количество 50-80 г/м2, в края на август 40-60 г/м2, поръсени върху почвата, вкарани в нея и полети.

Съхранение: Да се съхранява в оригинална затворена опаковка, отделно от други вещества. В суха, хладна, защитена от влага и неотворена опаковка, и съхраняван при температура 5-25°С, запазва качеството си до 5 години.

Може да се използва: за всякакви видове саксийни и градински рози, люляк, форзиция, жасмин, японска дюля, спирея и други цъфтящи декоративни храсти. Балансираното подаване на хранителни вещества засилва съпротивителната способност на растенията, стимулира образуването на израстъци и трайния цъфтеж, увеличава студоустойчивостта. Увеличеното съдържание на магнезий и желязо намалява податливостта на заболявания поради дефицит, напр. пожълтяване на листата.

Предложението за използване е от общ характер, прилагайки тора, отчитайте съдържанието на хранителни вещества в почвата! Избягвайте предозирането!
 
За поръчка
  • 1 кг. - 13.2 лв
  • бр.
 1