Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Фасул Аспержов боб (Вигна) Метро

Фасул Аспержов боб (Вигна) Метро

 
Поръчайте сега и се насладете на вкусните шушулки на аспержовия боб! 
Фасул Аспержов боб Метро - висококачествен аспержов боб, който може да отглеждате у дома или в градината си.

Особености на продукта
Аспержов фасул: Растение с едногодишен цикъл, което произвежда дълги шушулки с дължина до 1 метър. Шушулките са зелени и крехки, подобни на аспержи. Те са богати на протеини, желязо, витамини А и С, и имат отлични вкусови и хранителни качества. Консумират се след термична обработка.
Лесен за отглеждане: Аспержовият боб предпочита топлина и слънце. Семената се засяват през май и се отглежда на разстояние от 60 х 10 см.
Висок добив: Реколтата на аспержовия боб може да се очаква през юни и юли, когато шушулките са достигнали оптималната дължина.

Предимства на продукта
Зелени и крехки шушулки: Аспержовият боб има дълги шушулки, които са зелени и крехки. Те предоставят уникален вкус и текстура на вашите ястия.
Свеж и богат на хранителни вещества: Бобът е богат на протеини, желязо и витамини А и С, които са важни за здравето ви.
Идеален за домашно отглеждане: С нашия аспержов боб, можете да се насладите на прясна и вкусна зеленчукова реколта, отгледана у вас вкъщи или в градината ви.

Фасул Аспержов боб Метро е перфектният избор за всички, които ценят свежестта и качеството на домашно отглежданите зеленчуци. 
 
За поръчка
  • 30 г - 3.3 лв
  • бр.
артикулен номер 034268
 1