Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Фикам 80 ВП

Фикам 80 ВП

 
Унищожава пълзящи и летящи насекоми с дълго остатъчно действие поради устойчивостта му на пряка слънчева светлина и топлина.

Водоразтворим прахообразен карбаматен инсектицид с дълга остатъчна активност за употреба в общественото здравеопазване. Унищожава пълзящи и летящи насекоми с дълго остатъчно действие поради устойчивостта му на пряка слънчева светлина и топлина.
Свойства: Фикама позволява контрол на летящи и пълзящи насекоми на открито и на закрито, в цивилни, селски и индустриални сгради. Продуктът е особено подходящ за обработка на порьозни повърхности.

УПОТРЕБА
Нормалната доза за разреждане е 15-30 гр. от продукта се разрежда в 5 л. вода, и с така приготвения разтвор се обработват 100 м². Разтворът трябва да се прилага на 1/3 от повърхността и на местата, където се забелязват най-много насекоми. При обработка на повърхности срещу мухи използвайте доза от 15 гр. и добавете 50 гр. захар. Продуктът е доказал своята ефективност особено при борба с мравки, оси, дървеници, бълхи и хлебарки.

състав Бендиокарб: 80 %  Емулгатори: до 100 %  

 

 

Производител: BAYER

 

 


 

 
За поръчка
  • 500 гр. - 224.4 лв
  • бр.
 1