Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Флорамайт 240 СК

Флорамайт 240 СК

 
Флорамайт е селективен акарицид за контрол на aкари при редица селскостопански култури, като тиквички, патладжани, краставици, пипер, домати и ягоди, притежаващ бързо инициално, контактно действие с нокдаун ефект и дълго последействие.
ПРЕДИМСТВА
Контактно действие, добро покритие
Селективен спрямо хищни акари и полезни насекоми
Бързо потиска храненето
Смъртност до 3 дни
Продължително последействие
Напълно селективен за всички изпитани растения
Съвместим с IPM системи
Безопасност

Употреба на продукта: Флорамайт е селективен акарицид за контрол на aкари при редица селскостопански култури. Флорамайт 240 СК притежава бързо инициално, контактно действие с нокдаун ефект и дълго последействие.
Състав: Бифеназат 240 г/л
Формулация: Суспензионен концентрат (СК)
Регистрационен номер: Удостоверение от МЗХ № 01187/28.08.2013г. за разрешаване пускането на пазара и употребата на продукт за растителна защита и Заповед № РД11-830/05.08.2013г. на Изп.Дир. на Българска агенция по безопасност на храните
Химическо семейство: Карбазати
Начин на действие:Флорамайт унищожава всички подвижни стадии на акарите, като при паяжинообразуващите (Tetranychus urticae) засяга и яйцата. От друга страна, почти не влияе на популациите от паразитни и хищни насекоми и акари в проведените изпитвания, това го прави особено подходящ за Интегрирана Растителна Защита. Може успешно да се използва срещу популации, резистентни на други акарициди.
Срок на годност:3 години, при правилно съхранение
Условия за съхранение:Да се съхранява в оригинални опаковки, в сухи, проветриви складови помещения, далеч от достъп на деца, според инструкциите за съхранение на продукти за растителна защита.
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1