Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Флоримо листни, щитоносни въшки и акари

Флоримо листни, щитоносни въшки и акари

 
Флоримо ® Почистващ препарат за растения -  Готова за употреба течност (AL).

Инструкции за употребата на препарата:

За растения, които растат в свободна почва, препаратът може да се използва само с щадяща пчелите технология. 

Препаратът за почистване на растения Флоримо ® може да се използва за почистване на декоративни, овощни и зеленчукови растения в малки градини, оранжерии и жилища, за измиване на замърсявания и остатъци от вредители по свободно отглеждани и стайни растения, както и за намаляване на популацията от вредители (напр. кърлежи, листни въшки, щитоносни въшки).

При декоративни растения, зеленчуци и овошки максималният брой третирания е 3 пъти, а минималният интервал между две третирания е 5 дни. Количеството препарат е в зависимост от културата – докато започне да капе от листа. Фенологичен стадий за последното третиране: при декоративните растения – няма ограничения, при зеленчуците – начало на узряването на реколтата, при овошките – начало на узряването на реколтата.

При декоративни растения и растения от домашната градина препаратът се прилага неразреден, като спрей. Препоръчително е първата употреба да се извършва преди вегетационния период или при появата на вредителите. За да се разгърне ефектът, растението трябва да се напръска обилно, до намокрянето му. Следващите третирания трябва да се извършват през 5-7 дни, максимум 3 пъти общо. 

При пръскане трябва да се цели пълно покриване с разтвора (напр. листни части, опако на листата). 
При декоративните растения е препоръчително преди обработката да се направи проба за чувствителност. При температура над 25º C третирането може да причини изсъхване.

Състав: 3 растителни екстракта в етилов алкохол, пропорция (m/m): 10 %, калиев сапун, пропорция: 1,5 g/l.

Съхранение: в оригинална опаковка на сухо, хладно място при температура над 5 градуса по  Целзий, в стандартен склад за растителни препарати – 5 години.
 
За поръчка
  • 200 мл. - 6.4 лв
  • 500 мл. - 9.5 лв
  • бр.
 1