Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Френско червено грозде Ribes Rubrum (кутия)

Френско червено грозде Ribes Rubrum (кутия)

 
Червеното френско грозде не е само много вкусен плод, но и едно от най–добрите и универсални средства в народната медицина за лечение на много заболявания.

Касисът е плодно растение. Познат е също като „червено френско грозде“. Касисовото растение е невисок храст, който достига около един метър височина. Листата му са широки и силно нарязани. Ако стрием между пръстите си листенца от касис, те издават силна, своеобразна миризма. Цветовете на касиса са дребни и се отличават от цветовете на останалите растения със зеленикавия си цвят. Плодовете му също са дребни, почти топчести и на върха запазват остатък от цвета. Те са събрани на гроздове, по което приличат на обикновеното грозде. Плодът е кисел или сладко-кисел и притежава същата миризма, каквато и листата. Касисът е най-богат на витамини измежду всички останали плодове. От плодовете на касиса се приготвят сокове, сиропи, компоти, вино и др. За да раждат растенията много, е необходимо всяка година да се изрязват ниско до земята по-старите (над 3 години) издънки.

 Растенията са засадени в контейнери 9 х 9 см.
Произход: Холандия
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1