Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Хоста (с 9 см)

Хоста (с 9 см)

 
Хостите се развиват добре на влажни, богати, неутрални или слабо кисели почви. Кореновата им система е мощна, което ги прави достатъчно сухоустойчиви. Закривайки големи пространства със своите листа, те на практика не се нуждаят от окопаване на почвата и борба с плевелите. Почти не се нападат от болести, но във влажна пролет могат сериозно да бъдат застрашени от голи охлюви, срещу които трябва да се заложат отровни примамки. В градината хостите отлично се съчетават с иглика, здравец, напръстник, астилбе, аквилегия, папрати, есенни анемонии и други ранноцъфтящи и сенколюбиви видове. Могат да се отглеждат и в сандъчета.
Цъфтят от юни до септември  Цветовете са в съцветия в бяло, виолетово или пурпурно, разположени на високи стебла, над листата. Растението има силен аромат. Листата могат да се поставят във ваза като отрязан цвят. Подхранвайте ги с комбинирана тор за цъфтящи цветя.
Растенията са засадени в 9 см саксии и могат да се засаждат на постоянно място от ранна пролет до късна есен.

 
Продуктът не се предлага в момента.
 1