Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - елекронна защита от комари Mosouito killer

елекронна защита от комари Mosouito killer

 
В MOSQUITO KILLER® е използвана технология за светлинна стимулация (photo catalyst technology) върху пластина от титаниев диоксид (TIO2), при което се отделят хидрогенни радикали (-OH) и въглероден двуокис, които се възприемат от нервните рецептори на комарите като продукти отделени от човешко тяло - човешкото тяло нормално излъчва влага и въглероден двуокис. Това привлича комарите и ги насочва към вътрешността на уреда. Ефектът се подсилва и от ултравиолетовата светлина, реализираща стимулацията на пластината от титаниев диоксид. Освен привличане и унищожаване на комари, MOSQUITO KILLER® реализира дезинфекция и дезодориране (обезмирисяване) на помещението.

 Попаднали в обхвата на вентилатора на уреда, комарите се нагнетяват в кутия от гъста метална мрежа, която играе ролята на капан за вредителите. Комарите са много чувствителни на въздушно течение и попадайки на такова място бързо се дехидратират и умират. Въздушното течение в MOSQUITO KILLER® се осигурява от вентилатора, който за няколко минути "изсушава" попадналите в кутията комари. Посредством MOSQUITO KILLER® ефективно се защитава открита или закрита площ от около 20 кв. метра. Уредът е безшумен и хигиеничен. Идеален е за защита на спални помещения, там, където комарите са най-неприятни и най-опасни. Поддръжката на MOSQUITO KILLER® е лесна и отнема няколко минути седмично, просто сваляте кутията от метална мрежа и изтръсквате унищожените вредители.

MOSQUITO KILLER® не използва никакви химикали и химически спрейове, той е напълно екологически чист продукт.

MOSQUITO KILLER® не използва мрежа от високо напрежение за унищожаване на вредителите, при което всеки попаднал върху нея обект се унищожава с характерния шум и миризма от "изпичане на жива материя". MOSQUITO KILLER® консумира незначително количество електричество, само 4W. Захранва се чрез стандартен кабел и адаптер от електрическата мрежа или от USB куплунга на Вашия компютър.

Уредът е конструиран от черна удароустойчива АВС пластмаса, има нищожно тегло и ангажира незначително място от интериора на стаята.

MOSQUITO KILLER® е защитен с патент и притежава СЕ-сертификат и маркировка.
 
За поръчка
  • 1 бр. - 28 лв
  • бр.
 1