Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - инсектицидната лампа Лайт Спайдър 2 ( H.A.C.А.P.)

инсектицидната лампа Лайт Спайдър 2 ( H.A.C.А.P.)

 
Инсектицидната лампа “Лайт Спайдър” е изключително ефективна срещу летящи насекоми – мухи, комари, молци, оси, пеперуди и др. в производствените помещения в хранително вкусовата и фармацевтичната промишленост.

ПРЕДИМСТВА
За разлика от обикновените инсектицидни лампи, убиващи с високо напрежение “Лайт Спайдър” 2 улавя насекомите върху двустранна проча с незасъхващо лепило. По този начин се избягва риска от раздробяване на насекомите и замърсяване на продукцията. Освен това тази лампа позволява да се извършва периодичен мониторинг на уловените насекоми. “Лайт Спайдър” е подходящ за предприятия и производства покриващи стандартите за добра производствена практика.

УПОТРЕБА
“Лайт Спайдър” трябва да се инсталира на височина – не по-малка от 1.5 – 2 м., далече от места с постоянно движение на въздуха. Използването на феромонова таблета (атрактант) повишава ефективността на лампата спрямо домашната муха до 30%.
СПЕЦИФИКАЦИИ
Тип: Висящ тип
Ефективен обхват: 90 кв. м.
Размери: 20Х 20Х410 мм
Бруто тегло: 8,00 кг
Мощност: 2Х 15 W
 
За поръчка
  • 1 бр. - 96 лв
  • бр.
 1