Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - капан за паяци и безкрили насекоми

капан за паяци и безкрили насекоми

 
Капанът се състои от картонена подложка с нанесен тънък слой незасъхващо лепило. На задната му част има лепенка за закрепване към гладка повърхност. Осигурява естествено прочистване на дома от молци, които нападат сухи храни: брашно, макаронени изделия, зърнени храни, ядки, сушени плодове, какао, подправки, семена, храни за домашни любимци и др.

Начин на употреба: Извадете картончето с лепилото от кутийката и внимателно го срежете на две, за да оформите два капана.

1.Отстранете хартията от малката лепенка на гърба на всеки капан, предназначена за закрепването му.

2.Залепете капана към подходяща чиста повърхност в близост, но без да е в контакт с храните – капанът не трябва да бъде огрян от пряка слънчева светлина. Внимателно отстранете лицевата защитна лепенка, за да откриете работната му леплива повърхност – капанът е готов за действие: привлечени от лепилото.

3.Заменете капана с нов капан след три месеца или след запълването му. Капанът може да бъде изхвърлян безопасно като битов отпадък.

4.Ако в продължение на шест месеца няма полепнали насекоми по капана, може да преустановите ползването му.

Произход: Китай.
Ефикасен без феромони, без инсектициди, без токсични химикали.
Една опаковка /кутия/ съдържа два броя капани.
Размери на Капан за молци по храните: 11,5 см х 12,7 cm;

Срок на годност: 3 години.
 
 
За поръчка
  • 1 бр. - 3.6 лв
  • бр.
 1